Tässä parvekehyllyt esittelyssä, asennettu parvekkeelle viikko sitten. Ylähyllylle laitetaan yrttiruukkuja kunhan lämpenee ja alimmalla hyllyllä on parvekelaatikossa jo rucolaa ja salaattia kasvamassa. Kuvaan en alinta hyllyä ottanut mukaan kun on niin tylsä ja tavallinen laatikko. Niin ja ruusuruukkuihin on jo istutettu muratteja joukkoon.

90611.jpg

 

Tässä kuvassa taas miehen helatorstaina väsäämät rappuset alapihalla. Kuva otettu parvekkeelta, hauska kuvakulma näinkin. Huomaa myös juuri ladotut seulanpääkivet, yleisbetonia levitelty reunoille ja kasteltu ja tuohon niiden pitäisi jämähtää. Alapihalle tulee jossain vaiheessa terassi, tänä kesänä ei vielä kuitenkaan. Tai mistäs sitä tietää, nuokin portaat tulivat ex-tempore tehtyä kun itse jäin naapurin kanssa suustani kiinni.

90612.jpg

 

Vähän neulontajuttujakin, Havaijista tein koetilkkua ja tosi hankala neulottava oli bambupuikoilla. Muovisilla luisti paremmin ja työ sujui kuin leikiten. Tein myös havainnon, kerrankin käsiala oli tiukkaa, yleensä käytän 0,5-1 nroa pienempiä puikkoja kuin suositus, nyt ei 0,5 numeronkaan nosto riittänyt neuletiheyteen. No, taidan silti tehdä vain pienemmällä silmukkamäärällä neuleita niin tulee tyköistuvampia neuleita. Tällaisia Novitan malleja suunnitteilla, katsotaan mitkä pääsevät toteutukseen asti. Jos tuon pinkin topin teen niin ilman Tango Fania.

93043.jpg93041.jpg93046.jpg