Aloittelin toista sukkaa Idénan Crazysta ja yllätyksekseni toisen kerän raidoitus alkoi samasta kohtaa kun ensimmäinen. Mukavaa, kunnes tuli solmu vastaan. Sen jälkeen purin ja purin kerää, mutta oikeaa jatkumiskohtaa ei tuntunut löytyvän. Lähimmäs sopivasta kohdasta jatkoin, mutta harmaa väri oli paljon tummempi kuin alkuperäisessä sukassa ja raidatkin olivat hieman erilaisia, valkoiset pilkut puuttuivat kokonaan.

Taidan huomenna tulla kotiin lankakaupan kautta, pitänee tehdä reklamaatio.

Edit: Höh ja pöh, kävin töiden jälkeen Fiina-Neuleessa tekemässä reklamaatiota. En nyt mitään ihmeellistä hyvitystä odottanut, mutta jotain vastaantuloa kuitenkin. No, ensimmäinen kommentti myyjältä oli että langat ovat eri värjäyserää. Näytin vyötteet ja totesimme että samaa eräähän ne. Sitten myyjä sanoi että lankaan kuuluu pienet epätasaisuudet. Sanoin että senkin ymmärrän, mutta en että pitää kolmasosa kerää purkaa jotta löytyy samanlaista lankaa kuin aiemmin. Myyjä sanoi että ei hän saa tehtaalta tuollaiseen hyvitystä kun on ykköslaatuista lankaa. Sanoin että en itse kutsuisi ykköslaatuiseksi lankaa josta löytyy todella pitkä pätkä kakkoslaatuista värjäysjälkeä. Hän voi kyllä yrittää saada hyvitystä tehtaalta, mutta ei luvannut minulle mitään hyvitystä ennen kuin saa vastauksen sieltä.  Minulle olisi siis jäänyt pariton sukka. Myyjä sanoi vielä että ei hän voinut tietää että lanka on tuon väristä keskeltä. No en minä sitäkään olettanut. Niinpä lähdin lankakerän kanssa kotiin kaupasta.

Ihan tyhmä juttu mutta jäi kyllä ikävä maku suuhun koko reklamaatiosta. Väärin värjäytynyttä lankaa oli kuitenkin melkoinen nöttönen, näkyy tuossa kuvassa oikeassa alakulmassa.

212789.jpg

Edit2 Ja aina vaan tuo lankajuttu harmittaa. Tuossa nyt toinenkin kuva missä näkyy että raidat jatkuvat ihan eri tavalla. Loppuviikosta lupaan kertoa jostain muustakin. =)

215077.jpg