Siis blaah. Aloitin tänään itselleni sukkia ajatuksena että opettelen jonkin uuden asian. Viime viikolla tein miehelle sukat varpaista alkaen, nyt oli tarkoitus tehdä itselleni sukat ranskalaisella kantapäällä. Se ei vaan toimi, ei.

Minun mielestäni sukkien pitää olla perinteiset sukat. Eli, pitkä resori, vahvistettu kantapää, teräosa sileää neuletta ja kärkikavennukset sivuilla (ns. tasainen kärki). Vaikka kuinka yritän, en vain syty muunlaisiin sukkiin. Ihailen taidokkaita pitsisukkia muiden blogeissa ja haaveilen haruha, jaywalker ja laine-sukista. Mutta kun. En vain pääse työssä alkuun kun ao sukat eivät tunnu ns. oikeilta.

Jospa tästä kuitenkin rohkaistun ja siirryn ranskalaisen kantapään kimppuun. Muilta osin teen ihan vain perinteisen sukan. Tämä on hyvä alku, eikö olekin?

PS. Mitä, minäkö lupasin että puikoilla vain yksi työ kerrallaan? Huomenna päivänvalossa kuvia keskeneräisistä, näin kauan se ufo-lupaus kesti...

Edit2:

Tässä esittelyyn ranskalainen kantapää ja sukantekele. Kantapää oli ihan helppo tehdä ja kantalappu on tosi kaunis. Parhaiten se mielestäni sopisi sellaiseen sukkamalliin missä on jokin kaunis pitsikuvio sivulla, olisiko Sukkasillaan -kirjassa ollut sellainen malli.

220589.jpg