Hitsi vieköön, helppo nakki, saada nimittäin pari keskeneräistä työtä valmiiksi ja hyvällä tuurilla vielä voisi arvonnassakin voittaa jotain. Niinpä niin, fufoilu-projektia luulin helpommaksi kuin se olikaan.

Kun vihreän neuletakin sain valmiiksi, en muihin ufoihin koskenut muutamaan viikkoon. Kesäkin oli niin lämpöinen että neuletakkia olen ensimmäisen kerran käyttänyt vasta nyt syyskuussa. Kesälomamatkan aika koitti, ja päätin että mukaan reissuun ei lähde kuin ufoja. Ehkä vähän jotain muutakin. Uusia lankoja nyt en ainakaan osta ennen kuin ufot ovat valmiina. Niinpä niin, pari kertaa ehdin Novitan tehtaanmyymälässä käymään ennen kuin lomamatkalle päästiin. Ja muutamssa muussakin lankakaupassa.

Lomamatkalle lähdettiin ja kierrettiin Etelä-Pohjanmaan kautta Ouluun ja Posiolle ja sieltä takaisin Helsinkiin. Apukuskilla riitti hommaa kun puikot kilisivät. Valmista tuli kovalla tahdilla, vissiin helle sekoitti pään kun teki niin kovasti mieli villalangoista neuloa pooloa ja sukkia ja pipoa.

Kun lomamatkalla tuli niin paljon valmiita töitä, fufoilun suhteen ansaittu tauko oli paikallaan. Elokuun viimeiset päivät koittivat ja omatunto kalvoi keskeneräisten töiden suhteen. Okei, ei se mitään että en kerinnyt huivia tekemään puretun tilalle. Mutta sehän olisi ihan kuin tekisi uuden työn jos aloittaisi jonkin kivan, pienehkön huivin... Ja niin sai BO alkunsa ja nopsaanhan valmistakin tuli (kts pingotuskuva). Pojan pipo sitten. Yläosa pitäisi ommella kiinni ja pari tupsua vääntää. Mutkun ne tupsut on niin tylsiä... No, ihan hyvinhän pipoa voi ilman tupsujakin käyttää, eipä tunnu poika pistävän pahakseen. Valmista siis tuli töiden osalta ja ihan aikataulussa.

Fufo-projektin anti: kaikki keskeneräiset työt valmiiksi, ei uusia keskeneräisyyksiä. Tällä hetkellä puikoilla 2 työtä, joten sen ainakin opin että vanhat työt loppuun ennen kuin uusia aloitellaan. Ja on se nämä pari viikkoa elokuun jälkeen pitänytkin paikkansa...

Jälkikirjoitus: Niin, mitäs kävikään tänä kesänä ostamilleni kesälangoille? Yhden neuleen pojalle sain tehtyä ja topin itselleni, kaikki muut on tekemättä ja jääneet siis suunnittelun asteelle. Lankavarasto on melkoinen, joten lankahamsterit lienee seuraava projekti mihin osallistun?!

 

182778.jpg